Meteen naar de inhoud

Bruidsbloemwerk

Fotograaf: YourMoments-Photography

Jullie gaan trouwen!

Van harte gefeliciteerd en welkom! Jullie zijn op zoek naar een bloemist om het bruidsbloemwerk voor jullie te maken.

Laat jullie bruidsbloemwerk uniek zijn!

Ik bied jullie alle mogelijkheden op het gebied van bruidsbloemwerk. Denk aan bruidsboeketten, corsages, van traditionele tot polscorsages, bloemstukken, bloemen voor in je haar, tafelversiering, autoversiering, stoelversiering en nog veel meer moois. Ook verzorg ik de (bloem) styling op jullie trouwlocatie. Je kan het zo gek niet bedenken of ik kan het voor je maken!

Ik verhuur ook veel materialen voor de styling van jullie bruiloft. Zoals backdrops, bloemzuilen, lessenaar, welkomstborden, vazen in vele maten, lantaarns, boomstammen en -schijven tot aan hand gemaakte kanten of macramé backdrophangers! En wil je een leuk bedankje voor je gasten? In overleg met jullie gaan we op zoek naar wat er binnen mijn mogelijkheden ligt om het te verzorgen.

Wat is nu de volgende stap om te nemen?

Ik kom graag met jullie in contact om samen tijdens een bakje koffie of thee, jullie wensen door te nemen. Neem vooral veel ideeën en voorbeelden mee naar ons gesprek, zodat ik een goed beeld van jullie krijg waar jullie van houden en graag willen terug zien op jullie bruiloft. Zo leren wij elkaar beter kennen want het is de basis dat jullie je vertrouwt voelen met mij als leverancier. Ik maak met liefde op maat gemaakt bruidsbloemwerk voor jullie!

Via het contactformulier kunnen jullie je verzoek indienen. Voeg hierbij ook een (mobiel) telefoonnummer aan toe, want helaas komt het regelmatig voor dat mijn reactie per e-mail aan jullie in de spam kan belanden.

Liefs, Renate

Fotograaf: Joyce Afua Fotografie